De omgeving

In het prachtige rivierengebied kunt u zich uitstekend vermaken. Er zijn veel evenementen, wandel- en fietsroutes en bezienswaardigheden te vinden in de omgeving van de gemeente Lingewaal en ook op het sportieve vlak komt u zeker aan uw trekken. Denk aan een bezoek aan Fort Asperen, Slot LoevesteinGlasstad Leerdam en vestigingsstad Gorinchem. Een overzicht van alles wat te doen is, vindt u op de website van de gemeente Lingewaal.

Fietsen, wandelen en kanoën

Ook op het sportieve vlak kunt u zich in de omgeving van Heukelum uitleven. Zo lopen er diverse fiets- en wandelroutes langs de B&B, zoals de bekende Linge fietsroute (65 km door de fruittuinen van Nederland), de FietsAktief route, de Lingewaal wandelroute, de Tielerwaard wandeling (een wandeling van Tiel naar Gorinchem) en de NS Wandelroute Fort Vuren (Van NS station Gorinchem naar NS station Leerdam). Als u zelf geen fietsen bij u heeft, kunt u deze huren bij Fietskees in Heukelum.

Wilt u eens wat anders dan kunt u ook een fatbike huren bij www.stalenrosfatbikeverhuur.nl

Bent u meer een watermens? Huur dan een kano om De Linge af te varen. Wij adviseren u kanoverhuur De Appelgaard in Heukelum.

Als u geen zin heeft om zelf een maaltijd te bereiden, dan kunt u bij verschillende restaurants in de directe omgeving van de B&B terecht. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van restaurants waar wij zelf met smaak hebben gegeten die we graag met u delen.