Bed & Breakfast


Onze Bed & Breakfast is het hele jaar door geopend. Wij zijn trots op de 4.66 die men ons op airbnb.nl heeft gegeven en de mooie reviews van onze gasten. U kunt kiezen uit twee huisjes, Appeltje en Eitje. Beiden zorgen voor een comfortabel en sfeervol verblijf. Er ligt informatie over de omgeving in de huisjes en natuurlijk laten wij u graag zien wat u zoal kunt doen in de omgeving.

Waar u op kunt rekenen:

  • Aankomsttijd in overleg
  • Huisdieren zijn in overleg toegestaan. U betaalt hiervoor €5  extra per dier.
  • Voldoende parkeergelegenheid bij het huis

Overigens is roken in de B&B niet toegestaan, maar wel buiten op het terras.

Ontbijt

Voor € 7,50 per persoon serveren wij een heerlijk en gezond ontbijt. Het ontbijt bestaat uit vers fruit, jus d´orange, koffie/thee, croissant/bolletjes/brood, cracker, hartig en zoet beleg en een vers eitje van onze eigen kippen! Bij aankomst spreken wij met u af op welk tijdstip u graag wilt ontbijten. Als u speciale dieetwensen heeft, kunt u dat vooraf aan ons doorgeven.

Keuken

Uiteraard zijn er veel restaurants in de omgeving van de B&B. Bereidt u liever uw eigen maaltijd dan heeft u de faciliteiten om zelf te kokkerellen. In de keuken is een oven, een koelkast, een gasfornuis, een magnetron, een waterkoker en een koffiezetapparaat aanwezig. Ook treft u een basis keukenuitrusting aan.

Badkamer

Er is een badkamer aanwezig met douche, toilet en wastafel. Wij zorgen dagelijks voor schone handdoeken en vullen het toiletpapier voor u bij.

Buiten

U heeft de beschikking over een eigen terras met een mooie lounge set.